РЕМОНТ, РЕЦИКЛИРАНЕ, ПРОДАЖБА

МОТОКАРИ • ЕЛЕКТРОКАРИ • ТРАНСПАЛЕТНИ КОЛИЧКИ

 

Сервиз

Фирма "ХОД - Сервиз" разполага със собствена сервизна база.

Ремонт
и рециклиране на електрокари, мотокари и транспалетни колички.

Пълна гама от сервизни и ремонтни дейности за електрокари, мотокари и транспалетни колички. Абонаментен сервиз. Фирмата разполага с мобилен сервиз, работи на повикване.

Гаранционен и извънгаранционен сервиз.

При представяне на валидна гаранция, фирмата извършва сервизна дейност според сключения договор. Дори и ако гаранцията ви е изтекла, нека това не ви спира! Предлагаме сервиз на конкурентно ниски цени!

Ремонт на гуми за електрокари, мотокари, газокари и транспалетни колички.

Предлагаме пълен сервиз с оригинални резервни части на всички видове гуми на електрокари, мотокари, газокари и транспалетни колички

Частичен ремонт на място при клиента.

Благодарение на мобилната ни сервизна база, можем да извършим пълен или частичен ремонт на място, без да е нужно да транспортирате техниката до нашия сервиз.

При заявка от клиента, времето за реакция е до 24 часа.

Бърза реакция за удобство на клиента! Вашата сигурност е наш ангажимент!

Сервизната база е разположена в:

Индустриална зона Стара Загора
Сервизните техници извършват и посещения на място при клиента за извършване на ремонтни дейности, преглед на техническо състояние, технически обслужвания на машините.
За максимално бързото решаване на възникнали проблеми на разположение са сервизни автомобили.

Фирма "ХОД - Сервиз" поддържа в наличност голям брой резервни части и консумативи на склад. Разполага с магазин за продажба на резервни части консумативи за електрокари, мотокари и транспалетни колички.